Hotellet

Publicerat: 2012-03-29 Kl: 21:15:12 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Sitter på ett hotell i Florens just nu. Har varit uppe i 19 h sammanlagt idag.. = väldigt trött. Tänkte bara uppdatera lite eftersom jag har gratis internet här på hotellet, men vi är bara här tills imorgon bitti.. Sedan åker vi till vårat hus i castiglione.
Vi hörs :) ciao!

Starka färger

Publicerat: 2012-03-29 Kl: 12:20:00 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


TIDSINSTÄLLT

Va tycker ni om att ha starka färger på tillexempel, schabrak, stövlar osv? Själv måste jag ju nästan tycka om det känns det som, eftersom jag har haft ljusblåa stövlar, ljusblått träns, ljusblått dit och ljusblått hit.. osv. Haha! ;)
Är det snyggast att vara helt neutral eller tycker ni man ska sticka ut lite med starka färger? Kommentera om vad ni tycker!



Frosty - Årsta Runsten 2010


Ascot - Skånsta 2010

Hejdå Sverige, ciao Italia!

Publicerat: 2012-03-29 Kl: 06:02:27 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Nu drar vi, ha det så bra. :)
/Matilda

Inatt drar jag!

Publicerat: 2012-03-28 Kl: 20:33:11 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Klockan 02.15 går jag upp inatt för att åka klockan 03.00 till Skavsta flygplats. Planet åker rakt till Pisa, Italien. Ska bli härligt med lite semester och värme. Ska även bli roligt att få träffa min syster och se hur det ser ut i de stallet som hon numera står i med sin häst. 
Hoppas Julia kan blogga mycket nu när jag är borta så det inte blir allt för dålig uppdatering. Har gjort typ 3 tidsinställda inlägg som kommer att komma upp också, sedan kanske det blir lite uppdatering från Italien. :)
Nu får ni ha det bra kära bloggläsare, kram ♥

Kommer sakna alla hästarna såklart..

Packa packa...

Publicerat: 2012-03-27 Kl: 22:29:39 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Natten till torsdag ska jag åka till Italien, därför har uppdateringen varit lite låg för jag har behövt packa, gjort mycket i skolan osv.
Sedan har jag ridit och kommit hem sent och bloggen tar jag inte riktigt i första hand när jag kommer hem så.. aa. :(
Idag har jag i alla fall tränat Bobby för Jenny och det gick superbra. Nu är han hos familjen Nordlöw så han rids ordentligt och hålls igång, det gör även dom andra hästarna fast av longering, promenader och skrittmaskin.

En bild från dagens träning kommer här..
/Matilda

 

Vi hörs imorgon

Publicerat: 2012-03-26 Kl: 22:47:35 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Ingen bloggning idag av många olika anledningar som inte behöver tas upp här.
Men imorgon ska jag åka och träna Bobby, då kommer det säkert film från det på kvällen.
Julia kunde inte blogga idag heller för hon hade inte tid. Förlåt förlåt..

Idag

Publicerat: 2012-03-25 Kl: 21:59:39 | I kategori: Matildas inlägg | 3 kommentarer


Red Issa idag på förmiddagen, hon var lite vinglig och okoncentrerad men det blåste en del och jag tror hon inte blev riden igår. Men hon gick fint vissa stunder :) 
Efter det så åkte jag till Centrum och kollade på bio med mina kompisar, kollade på Hunger games. Grym film! Därför har uppdateringen varit låg idag, men så är det ibland. 
Imorgon kommer Julia tillbaks har hon sagt, då blir det säkert bättre uppdatering! :) Men vi hörs imorgon, ha ett bra slut på denna helg alla bloggläsare, ni är awesome. ♥


Tävling - Elit omgång 2

Publicerat: 2012-03-24 Kl: 21:37:12 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer



LA bed. A:0 förklass
Lugn runda, lite orytmiskt och ryckigt ibland men annars tyckte jag det var bra runda. Till vissa hinder kunde jag egentligen bara flyta på, men jag kommer på det försent så då "måste" jag plocka upp känns det som. Som tillexempel till sista hindret, om jag skulle vara fram och flyta på mer direkt efter näst sista skulle jag komma perfekt och jättefint till sista, men jag kom på det alldeles försent så då plockade jag upp. Men han är så otrolig och hoppar ändå, även fast jag gör missar. Fina grabben! Slutade på en tiondeplats av nio placerade, men 0 fel.



LA+5 Bed. A1:a lagklass
Här hade jag mer flyt. Till femman var det ju samma sväng som till sista i förra klassen, då gjorde jag samma misstag och han visste inte riktigt vart han skulle, jag var för otydlig helt enkelt. Så han tog med sig den bommen, han brukar hoppa upp sig ändå för så nära kom jag inte men jag är inte alls besviken på honom. Jag förstår att han rev. Men efter femman fick vi värsta flytet och jag tyckte rundan var riktigt bra! :) Vi hade två felfria, en utesluten och jag som hade ett ner. VI slutade på 4 fel och hade bättre tid än Aros som också slutade på 4 fel så vi kom tvåa och leder hela elit serien. :D Grymt tjejor!

Fett nöjd med dagen och jag vann två blåa rosetter, två plaketter och ett presentkort på "kontor & miljö" i Avesta. Har haft grymt roligt och träffat massa vänner. Det är alltid lika roligt att tävla, och speciellt i lag. :) 
Godnatt ♥

Bra dag!

Publicerat: 2012-03-24 Kl: 17:30:33 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Nolla och precis utanför i LA:n och ett ner i lagklassen men vi kom tvåa ändå! Filmer osv kommer senare idag/ikväll. :)
/Matilda

Elitomgång 2

Publicerat: 2012-03-24 Kl: 07:00:00 | I kategori: Matildas inlägg | 2 kommentarer


Idag är det eliten i Åsebo. Jag har Frosty med mig och jag ska hoppa förklassen som är en LA bed. A:0 och sedan ska jag hoppa i laget om det går bra i förklassen. :) Ska bli så spännande och vi ligger ju bäst till, men jag tror vi är otroligt sugna på att vinna igen!
Elitklassen går i LA+5, alltså 5 cm högre än förra gången. Jag är otroligt taggad och jag tror vi hörs under dagen. JUMPCLUB

Elitomgång 2 förra året i Hamre

Svar på kommentar

Publicerat: 2012-03-23 Kl: 21:37:12 | I kategori: Matildas inlägg | 2 kommentarer



Svar: Jo, jag kan rida honom. Men om jag vill komma längre med honom måste jag kunna rida honom på ett annat sätt. Därför jag tar väldigt mycket hjälp, och det är min tränare (Lotta Björe) som sagt att jag ska ta hjälp av Jenny. För hon kan rida honom ordentligt på marken, sedan tar jag lektioner av henne och hon säger exakt hur jag ska rida honom. 
Eftersom det är han jag ska satsa på så behövs det så mycket hjälp som jag kan få! :) 

Bild från dagens träning.



Film från dagens träning. Efter tvåan rider jag åt fel håll så det blev en liten extra sväng, haha! ;) Hur tycker ni han ser ut? Jag tycker han suger mer mot hindrerna nu! 

Träning med Bobby

Publicerat: 2012-03-23 Kl: 17:56:49 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Nu är vi Påväg hem och jag tyckte Att Bobby gick fint. :) jag själv red inte kanske superbra men jag vet precis hur jag ska göra nu och jag hoppas verkligen att det här ska funka nu.
Film från när jag hoppade en liten bana kommer ikväll.. Här kommer en bild från träningen. :)
/Matilda

Mot Bobby

Publicerat: 2012-03-23 Kl: 15:22:52 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Nu är vi Påväg till Jenny, film från träningen kommer ikväll. :)
/Matilda

Läxor..

Publicerat: 2012-03-22 Kl: 23:08:28 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Kunde tyvärr inte uppdatera någonting idag, har mycket läxor som behöver göras och som tyvärr går före bloggen. Och jag har inte heller ridit idag. Men imorgon ska jag äntligen få rida in Bobby så jag lovar bättre uppdatering imorgon. :) godnatt!
/Matilda

Sen ridning

Publicerat: 2012-03-21 Kl: 21:51:13 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Var och spelade fotboll med mina kompisar till halv sex på eftermiddagen idag sedan åkte jag hem, så jag kom inte till stallet förrän kvart över sju ungefär. Då red jag Frosty, jag skulle hoppa honom. Han gick superbra hela tiden! Jag började trava runt lite med låg hals och ett högre tempo, då brukar han snubbla lite och vara lite klumpig men han var riktigt ordentlig idag!

Efter ett tag började jag trava över låga cavaletti's och han tog stort kliv över dom och var otroligt ordentlig. Gjorde samma sak i galopp och gjorde även många volter. Gick super! 
Efter ett tag började jag att hoppa ett räcke på ca 80 cm. Kom väldigt nära första gången jag hoppa så han blev lite ivrig, haha! Men sen kom vi bra hela tiden. :) Hoppade två räcken på långsidan med ca 17 meter emellan, då vi tog 5 språng normalt när det var ca 80 cm sedan när vi höjde upp till 105 cm - 110 cm blev det 5 språng lite tillbaka.
Han hoppade skitbra och det känns jättebra inför lördag! Då bär det av till Åsebo, elit omgång 2. :)
Tyvärr blev det ingen film från idag för ingen kunde filma mig.. men här är en film från sist jag hoppade lite högre på våran ridbana faktiskt!


Hade lite roligt med att redigera filmen på youtube, haha härlig melodi... ;)
image descriptionimage description
Lindade även Frosty, har typ aldrig gjort det så blev ganska nöjd, haha! :D *stolt*

Precis hoppat Frosty

Publicerat: 2012-03-21 Kl: 20:29:58 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Grym ponny, han är bäst!

Bobby på "träningsläger"

Publicerat: 2012-03-20 Kl: 22:28:45 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Bobby har åkte till familjen Nordlöw igår. Jenny ska rida honom ordentligt nu i fyra dagar, sedan ska jag till dom på fredag och rida Bobby för Jenny och känna om hon gjort någon skillnad och lära mig hur jag ska rida. Sedan åker han hem till oss och jag/Anna rider honom över helgen så som Jenny säger hur vi ska rida honom. 

Sedan åker han tillbaks till dom igen måndagen därpå och samma sak den veckan. Sedan tror jag vi ska göra samma sak en vecka till. Sedan blir det tävling (meeting) andra helgen i april i Ljungby om han känns bättre.
Vi gör såhär för att jag ska försöka få koll på Bobby och att han ska bli bättre och jag ska veta precis hur jag ska rida honom.

Eftersom alla mina tränare säger att det är Bobby jag ska/kan satsa på bara vi får koll på hans humör och söte lille hjärna. Om vi får det så har jag en EM häst och en häst som kan hoppa 1,40 klasser, säger Lotta Björe. Jag hoppas verkligen på förändring när han varit hos Jenny i ca 3 veckor, för det skulle verkligen vara roligt! 
Det kommer att komma mer uppdatering om honom då och då, eftersom han inte är hemma nu så kan det ju inte bli så mycket.
Sedan om kanske 3 dagar så ska ni få reda på en annan sak också.. mycket händer just nu.

Träningen gick toppen!

Publicerat: 2012-03-20 Kl: 22:18:14 | I kategori: Matildas inlägg | 3 kommentarer


Issa skötte sig jättebra på träningen idag! Jag var nöjd, Issa var nöjd och Lotta var nöjd. :) Det var ingen banhoppning idag utan lite färre hinder och lite mer jobb och klurisar. Nästa gång är det banhoppning sedan kör vi varannan. 
Fick lära mig många bra saker av Lotta idag! Nu är det bara att träna och träna och bli bättre och bättre

I slutet av banan tror jag hon blev lite trött därför hon river. Men vi fick inget stopp någon gång och inget jätte missförstånd! Vi går ju absolut framåt så det är ju jättekul. Sedan tipsade Lotta mig om en tävling jag och Issa kan försöka kvala in oss i.. mer får ni inte veta, de får ni veta när vi är lite mer redo. ;) Nyfikna?


Film från träningen idag.
Godnatt alla bloggläsare! ♥

Dagens ridpass med..

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 21:30:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Store storhästen Issepiiissss :D
Hon gick fint idag, fast i galoppen var hon väldigt pigg, men hon lugnade ner sig när jag hade galopperat några varv.. Gjorde många halvhalter, skänkelvikningar och volter för att hon skulle vara lydig.
När jag travade av tog jag ner sockerbiten till lägsta men fortfarande så den skulle vara lite över marken så hon skulle lyfta lite mer på benen, rekommenderar mer de än bommar på marken faktiskt.
Imorgon blir det träning för Lotta Björe med Issa, ska försöka att inte glömma filmkameran. :)


Lurvtrollet

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 21:01:28 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


image description
Frosty var väldigt positiv idag. I traven var det mest rycka med huvudet men i galoppen var det bättre. Han lyssnade mycket mera då och var mer villig. Vi hoppade även sockerbiten som stod mitt på banan och vi gjorde en liten övning av den tråkiga sockerbiten också. :) 
Vi gjorde en åttvolt som blev ganska tight, och i varje hörn jag kom i gjorde jag ytterligare en volt. Det var svårt i början då jag inte riktigt höll galoppen så han börja byta galopp, gå i korsgalopp och började trava. Men när jag höll igång galoppen hela tiden och var bestämd så gick det faktiskt bra! Men det var svårt. 
Kommer ett inlägg lite senare om dagens ridpass med Issa.

Bloggpaus

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 07:31:51 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Det måste tyvärr bli en bloggpaus för min del. Jag har jättemycket i skolan så tiden räcker inte till.
Vi hörs snart!
/Julia

Dagens ridpass på Issa..

Publicerat: 2012-03-18 Kl: 21:36:44 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer



Hahah ja.. jag försökte rida lite seriöst men då kom min syster och ville vara med lite :)
Störda? ja........ kanske

Frosty på hugget

Publicerat: 2012-03-18 Kl: 16:56:37 | I kategori: Matildas inlägg | 2 kommentarer


Rider honom just nu. Pigg och glad!
Tog en liten söt bild på honom precis innan jag skulle sitta upp. :)
/Matilda

Vårväder!

Publicerat: 2012-03-18 Kl: 15:54:17 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Skrev fel i senaste inlägget jag gjorde igår, menade inte söndag, utan lördag. ;)  Aja, min kompis sov över hos mig igår så jag gjorde inga fler inlägg.
Men idag ska jag rida Frosty och Issa/Bobby på våran utebana! Nu är det bara lite blött och isigt på spåret, annars är det nästan helt torrt. Så vi hörs senare, och om bloggappen vill samarbeta så kommer det uppdatering från när jag rider. :) ut i vårvädret!

Usch för snö..

Ridfri lördag

Publicerat: 2012-03-17 Kl: 10:57:21 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Ska till en kompis nu och ska vara där hela dagen, därför det inet blir någon ridning. Men Anna rider Bobby och Issa och håller igång Frosty och Didde. :)
Vi hörs säkert ikväll, har rätt mycket att berätta. Mycke saker händer nu!

Hittade en gammal bild på Didde och min syster från 2006 när dom var på Strömsholm, alltid lika kul att leta bland gamla bilder!

Twiggilito = klar

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 19:51:44 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


Har precis dressyratlite med T-boy. ;)
Han var väldigt okoncentrerad i början, men det löste sig mot slutet.
(hade tänkt att ladda upp en bild, men såklart funkade det inte..)

Nu är det Nisses tur att bli riden, så jag uppdaterar mer sedan. Hejsvej!

/Julia

Issa igår

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 12:41:47 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer











Red Issa på ett vanligt rakt bett igår, alltså blev hon mycket friare. Hon tyckte det var jättekul och hon blev ganska pigg av blåsten, men hon var ju liksom fortfarande ridbar. 
Får tacka min snälla vän Amanda som tog alla fina bilderna! ↓



Baltic Cup

Publicerat: 2012-03-16 Kl: 10:25:52 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


Fick en fråga som löd såhär: "Varför åker du inte till Baltic på Greva?"

Svaret är enkelt. Jag är för gammal för Baltic Cup. Jag får inte tävla internationellt eftersom jag fyller 17 iår. Synd att det är en åldersgräns på lilla 16.. ;)

/Julia

Bobby idag

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 22:17:40 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer












Bobby var jättefin idag, glad och sprallig men fortfarande lydig. Bilderna på Issa kommer imorgon, för nu vill jag sova så jag orkar med morgondagen! 
Godnatt alla läsarna ♥

Smakprov

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 21:33:01 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer




Red Bobby och Issa idag, dom var lite galna i blåsten men det kändes som att dom endast var glada. :D Mer bilder kommer senare. 

Tävlingsplanering

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 15:03:21 | I kategori: Julias inlägg | 5 kommentarer


Denna veckan har jag tänkt litegrann på hur folk lägger upp sina tävlingar. Vissa planerar flera månader innan medan vissa anmäler några dagar innan anmälningstiden går ut.

För mig pendlar det väldigt när det gäller planering och anmälning. Ibland hittar jag en tävling en vecka innan, och ibland checkar jag igenom alla tävlingar som finns och bestämmer i förväg.
Nedan ser ni mina planerade tävlingar:



Jag brukar säga att två meeting/månad är max. Är det endagars är det en helt annan sak enligt mig.

Så mina frågor till er är:
1. Hur lägger ni upp era tävlingar? Planerar ni långt innan eller blir det "randomvalda"?
2. Hur ofta tävlar ni med era hästar/ponnysar? Eller vad tycker ni är rimligt?

Är tacksam om ni svarar på frågorna! Puss :)


Ridpass 14/3

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 12:15:49 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Igår gick båda hästarna hårda dressyrpass. Twingo reds med snodd och rak - och utåtställdes på volt i både trav och galopp. Riktigt bra träning för hästar som gärna skjuter ut bogen och böjer för mycket på halsen istället för att jobba. Man själv får även jobba en del med benen kan jag lova.. Red mycket på rakt spår också, för att väga upp "voltridandet". ;)

Nisse reds ungefär likadant, men han var dock tusen gånger piggare än vad Twingo var. Jag fick ta tag i honom flera gånger, och efter jag gjort det blev han lat och jag fick då peta på med spöt. Vi måste hitta ett mellanting, för annars kommer det aldrig funka. ;) travade mest då galoppen blev ett stort kaos. Han hade en dålig dag och få får jag acceptera ett annorlunda ridpass. Det kan bara bli bättre dagen efter. :)

/Julia

Vill ni..

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 10:00:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


läsa lite om mig utanför hästarna?
Jag har en blogg som jag bloggar mest vad som händer utanför hästarna, den hittar ni på www.matildanerell.blogg.se. Den har jag haft gnaska läng och innan jag började blogga på denna bloggen hade jag den som en hästblogg, därför har jag typ en "hästig header". Men ska försöka få ny design på den. Kika gärna in på den!

Hittade inte den headern jag har på bloggen, men hitta den här jättegamla headern!
Bilden är klickbar.


MATILDA DAGEN

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 19:26:35 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Idag är det min namnsdag! Hihi, härligt. Våran familj kommer alltid ihåg namnsdagar och vi firar alltid det med en tårta. :) Så nere i köket nu håller min syster på att göra tårta till mig.
Idag rider jag faktiskt ingen, jag är på mitt andra ställe jag bor. Alltså är jag inte på min gård och när jag är här rider jag inte. Måste erkänna att det faktiskt kan vara lite skönt att inte rida någon alls på en hel dag.. 
Men imorgon ska min vän komma hem till mig och då ska hon ta foton på mig när jag rider. Så imorgon kommer nya och fräscha bilder, nice va? 

Svar på kommentar

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 13:00:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer



Svar: Mejla mig! Min mejladress är [email protected]. Varför jag strukit över så mycket är för jag inte vill att det ska ut på bloggen än och jag var tvungen att svara här på bloggen eftersom Lisa inte hade någon blogg eller mejladress jag kunde svara till. Men mejla mig så svarar jag så fort jag kan med svar! 

Instagram

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 10:50:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Följ gärna mig på Instagram!
image description

13 Mars 2011

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 20:30:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Det var en otroligt sorglig dag, men samtidigt blev jag glad. 
Jag visste att du skulle lämna vårat stall och aldrig komma tillbaks, och jag visste samtidigt att du skulle få det så himla bra. 
När du åkte tänkte jag efter lite.. vem är det nu jag ska rida sent på kvällarna och bara busa runt med? Vem är det nu jag ska lära tricks med? Kom ihåg att jag lärde dig att stegra, buga och sparka bakut. De bästa var att jag alltid hade kul med dig. Jag tror du var en som typisk B-ponny man ska ha, en riktig busponny som inte alltid ställde upp men ändå var glad och allra oftast gjorde sitt bästa för sin ryttare. 
Du var min första ponny och jag fick dig när jag var 6,5 år. Jag hade endast ridit i ett halvår innan jag fick dig. Kom ihåg när vi provred dig.. vi åkte ner till Skåne, Ängelholm, och provred dig på en stor äng hos familjen Holmén. Du hade många framgångar, du hade gått SM i hoppning och i fälttävlan. Jag hade inte lärt mig att trava lätt eller galoppera. Min syster var med och red honom och kanske tog två räcken. 
Vi köpte honom och det ångrar jag inte en sekund med. 2008 gjorde jag min första tävling med dig, en clearround på Djursholm och jag var nolla och när jag kom ut från banan sa jag "va långt det var!", man kände verkligen att Ascot klev över. 
Sedan hade jag något konstigt för mig, jag vägrade att tävla. Jag ville inte. Jag var så rädd att jag skulle glömma bort banorna. Om jag skulle börjat tävla skulle Ascot hoppa SM i dagsläget, men jag började försent. Tillslut när jag började tävla dig efter ett långt tag plockade vi rosetter hela tiden, vi hoppade några LA med bästa reslutat 0+4 fel. Det var i Timrå 2009, kom på fjärdeplats och trea i lilla midsommarcupen. Du var fantastisk! 
Vår sista tävling var i Heby, 12 februari 2011. Vinst i LC och dubbelnolla i LB. Jag visste inte att det skulle bli våran sista tävling tillsammans. Men tyvärr blev det så.. Nu är du på en stor gård med en bra familj! Alice som rider dig nu har sagt att hon är överlycklig att ha dig, och dom har redan kommit till LB med placeringar. 
Senast jag träffade dig var i April förra året.. Saknar dig enormt Ascot, min fina favorit. ♥







Och detta var sista bilden på dig, innan du åkte..↑
Den här bilden togs senast jag var och hälsade på dig. ↓

Du var speciell ♥

Dålig dag

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 19:20:53 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Följde inte med och badade idag med klassen för jag skulle träna, men sedan sa min vän att jag lika gärna kunde följa med för dom slutade ändå så pass tidigt.
Sedan på träning gick det helt okej med Bobby, först red Jenny honom och hon sa att han inte riktigt blev lösgörande och sedan skulle jag rida och jag red inte så bra. Men i slutet gick bättre. 
Efter jag red Bobby red jag även Issa för Jenny, jag tror Issa var väldigt trött efter rätt hårda dagar så hon tjafsa rätt mycket emot och ville inte riktigt jobba. Förstår henne, hon har gått lite ovanligt hårt nu och hon har ju inte riktigt kondisen och musklerna än.. sedan var jag rätt trött också efter jag ridit Bobby. 
Vi hoppade små hinder på en volt och sedan på en S-båge, film kanske kommer senare eller inte alls, orkar inte lägga upp för tillfället. :(
Kände bara att jag hade en bad day idag så får hoppas på att jag är på bättre humör imorgon! 
Vi hörs då, ha en bra eftermiddag underbara läsare! ♥


Klubbtävling Till Helgen

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 12:57:57 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


På lördag är det dags för tävling igen för min och Twingos del. Eller ja, det är en klubbtävling men tävling som tävling, right? ;)
Anmälde oss till 90 & 100. Vill få flertalet klockrena rundor innan vi går upp till 110. Det finns ingen anledning att stressa upp på höjder som vi inte är redo för. Vi har ju ändå flera månader på oss innan vårat mål ska vara uppfyllt. :)

I eftermiddag ska både Nisse och Twingo ridas. Det får bli 30-minuterspass för jag har mängder med skolarbete att göra. Bland annat ett svenskaarbete om Astrid Lindgren och en engelskabok som ska vara utläst (och jag har inte ens börjat läsa den, hehe).


~ Nisse på Grevagården Christmas Show 2011.

Ha en grym eftermiddag allihopa!

Och just det! Glöm inte att följa oss på Bloglovin. ;) Knappen finns under headern till vänster. :) Tryck där!



Min fina Dawn Drifter

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 10:30:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Utomhus

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 21:42:54 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Ridit utomhus idag, Frosty red jag på våran bana och Issa på grannens bana.
Frosty var lite okoncentrerad men mest glad tror jag, han tyckte nog det var skönt att komma från ridhuset! Vår bana är fortfarande väldigt blöt och inte så bra men grannens bana är nästan helt torr. Där red jag Issa på ett vanligt rakt bett, desto längre jag red desto bättre gick det. 
Bobby blev även motionerad idag av Anna. Imorgon är det träning för Jenny med Bobby och Issa, kommer endast kanske film från det.
Vi höres :D
image description
Idag, våran bana..

Mål

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 14:21:47 | I kategori: Julias inlägg | 5 kommentarer




Niels
♥ Få flertalet stadiga och rytmiska rundor i Medelsvår A.
♥ Topp 15 placering i Utomhus SM.
♥ Topp 10 placering i Inomhus SM.
♥ Tävla DM i dressyr.

Twingo
♥ Få flertalet felfria rundor i 110.
♥ Bygga upp fina muskler.
♥ Starta en lokal dressyrtävling med godkänt resultat.
♥ Byta ner från pelhamstång till tränsbett på hopptävling.

Jag
♥ Dra ner på mitt Coladrickande.
♥ Börja gymma/dansa Zumba.
♥ Ta tag i skolan.
♥ Fixa sommarjobb.

Bloggen
♥ Få 1000 unika läsare om dagen.
♥ Vara med på Blogg.se's framsida.


Tror ni att det går att uppnå? :)

Tävlingsresultat & Bilder

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 11:28:37 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


90cm bed. A
Uteslutning & 6 fel

Fick inget flyt alls i denna klassen. Fick ett stopp på 4an och två på 5an. Totalt världelös runda. Red med för korta tyglar och för lite tempo, därav resultatet.
Gick dock upp och anmälde mig till samma klass igen (man kan göra så för det var en clearround) för att gå in och få en bättre runda.
Vi gick in en gång till och kom runt banan på 6 fel (ett stopp på femman och två tidsfel).


100cm bed. A:0/A:0/a
0/0 fel - 7e placering!

Bytade bett till pelhamstången och det blev som att vända på en hand. Jag red med längre tyglar vilket resulterade att han kunde bestämma tempo själv och ta för sig. Rundan gick galant och vi fick bra språng på vartenda hinder. I omhoppningen satsade vi på placering och det räckte till en vit rosett! ^^


Nu undrar ni säkert varför jag hoppade tre klasser. Jo, det ska jag berätta för er. ;)
Är man utesluten i 90cm så får man starta den klassen igen utan att behöva stryka sin andra bestämda klass. Det är så bara för att 90cm är en bedömning A (Clear Round) så det räknas på något sätt som en klass eller ett andra försök. Jag hade tänkt att hoppa över 100cm och bara ta 90cm en gång till, men dom i sekretariatet sa att jag fortfarande kunde hoppa min andra klass så det var så jag gjorde. :)





Den översta bilden är från framridningen till 90cm. Dom andra två är från 100cm-banan.
Foto: Frida Thorsen.



Sanningen om Ponnykungen.

Publicerat: 2012-03-12 Kl: 08:38:26 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


Godmorgon, fina läsare.

Veckans snackis har varit den omtalade Ponnykungen. Ni undrar säkert varför rubriken lyder som den gör? Jo, mina kära vänner.. Jag själv är nära vän med Liza Wolf.

När jag såg facebookprinten på Ponnysanning, blev jag chockad. Jag visste att Liza och föredetta Gangsterponnyn har haft en skvallerblogg, Ryttarmosaren, men att hon skulle starta en till verkade helt kört. Hon ligger redan illa till, är hatad av många och har blivit hotad, så varför i hela friden skulle hon utsätta sig själv för det en gång till?

Jag var själv med på Ryttarmosaren ett antal gånger. Bland annat när en grymt ful bild lades ut på mig och texten löd ungefär såhär: Akta så du inte skrämmer iväg dina läsare, Julia Lundgren.
Fick dock förklarat av Liza att det var "Miss M" som lagt ut det, och eftersom Liza är en nära vän, så vet jag att det inte var hon.

Vi har bara en sak som stärker påståendet, den printade bilden. Men jag trodde som vissa av er också, tills idag.
Jag läste Lizas brev på Ponnysanning och efter det pratade jag med henne. Hon mår fruktansvärt dåligt över att bli anklagad för att vara en skvallerbloggsdrivare igen. Hon kan inte göra något heller, förutom att vänta på att folk ska tro henne.

Det hon har sagt till mig får mig att tänka efter.
Får hoppas på att allt är sanning. Jag måste våga lita på mina kompisar.

Men tyvärr är det såhär (vilket vi alla märkt). Har man gett sig in i leken, får man leken tåla.

image description
image description

image description


Bilderna från igår

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 19:54:14 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer










Tyvärr irriterande hon sig på luvan på framhoppningen, så vi tog av den. Annars tyckte jag att hon var riktigt snygg i den!





Ja, det var några bilder, tycker ni dom är fina? :)

Sedan tog jag även kort på de jag fick när jag blev placerad. Det som är så roligt på lokala tävlingar är att man får oftast många roliga saker vilken placering man än kommer på! 


Två läder-balsam, två putsgrejer, en trasa, en reflex, rosett och plakett.

Didde

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 17:25:33 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Nu ska jag ut och rida Didde som jag inte gjort på ett tag, pigg kommer han säkert att vara. 
Ikväll kommer lite bilder från gårdagens tävling, håll utkik! 


Påväg hem

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 13:30:29 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Nu har vi tittat på hästarna när dom longerats och gått löst och båda var fina. :) nu tror jag vi typ ska käka på Donken eller nått sen när jag kommer hem tänkte jag rida Didde!
/Matilda

7e plats!

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 13:07:25 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Felfria och en 7e plats av 43 starter i 100cm! :D
Twingo var grym!
/Julia

Två unghästar

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 08:00:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Idag ska vi åka till dom som vill ha Didde och kolla på två unghästar dom vill visa oss, ett sto och en hingst. 
Ska bli lite spännande att se dom, har endast sett dom på bild och film och kanske vi får med oss en hem? ;) Haha skämt åsido!
Vet inte om jag ska berätta mer men när det är mer klart ska jag sedan berätta vad som gäller med Didde osv..
Hörs mera under dagen och senare idag ♥


Påväg till tävlingen nu!

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 06:07:47 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


Efter 30 minuters lastning är vi nu påväg mot Vänersborg med Twiggilito. Sist vi lastade tog det en timma, så dagen börjar redan med en stor framgång!
Dagens klasser blir en 90cm ClearRound och en 100cm A:0/A:0/a. Önska mig och Tiggis lycka till? ^^

/Julia

Slitna brudar..

Publicerat: 2012-03-11 Kl: 04:27:35 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Käkar frukost och förbereder oss för tävlingen! ;)
/Julia

Botkyrka 10/3-12

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 22:42:05 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Issa gick awesome idag! I 1m så var hon jättelydig och det finns inte så mycket att säga.. inne på banan kändes det lite ryckigt ibland och hon var lite stark i svängarna. Och till sjuan (gröna oxern) så blev det ju stopp några meter innan men det var ett missförstånd, jag tog lite och hon är ju så lydig så hon stanna, sedan tänkte jag göra en volt för jag trodde ju det skulle vara som ett stopp men jag vet inte riktigt va jag tänkte så jag bara red på.. haha! 



I 110 cm gick det mycket bättre, eller kändes mycket bättre. Jag tror hon hoppar ordentligare och inte är lika ivrig när det blir högre. Hon hoppa allt super! I omhoppningen ville jag satsa lite så jag skulle få med mig något hem och det räckte faktiskt till en trettondeplats av sexton placerade. :)



Imorgon tror jag att jag hinner lägga upp alla bilder min syster tog idag också. Ska faktiskt iväg imorgon så det blir nog på kvällen, mer om det imorgon!
Ha en fortsatt bra lördagskväll och fira lite extra att Loreen vann melodifestivalen! ♥

Duktiga Issa!

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 18:14:27 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Issa har varit jätteduktig i båda klasserna och vi knep även en placering i 1,10.
Mer om tävlingen kommer ikväll eller imorgon. :D
/Matilda

Väntar..

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 14:44:54 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Har hoppat en klass och det fick superbra! Nu är det lång väntan till nästa klass..
/Matilda

Skrittar

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 14:25:25 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Är ute och går med Kajsa inför LDn. :)
/Julia

Tävling med kusinen!

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 11:56:54 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


Är påväg till Trollhättan med min moster och min kusin. Hon ska hoppa LD och LC med sin ponny Kajsa. Önska henne lycka till? ;)

Jag hann inte ladda upp hoppfilmen igår, för jag var hemma jättesent från stallet. Ni får den ikväll istället. :)

Nu ska jag försvinna in i min underbara musikvärld som består av Rise Against och 30 Seconds To Mars. Jag uppdaterar mer sedan, puss på er goingar! :*

Mot Botkyrka!

Publicerat: 2012-03-10 Kl: 08:29:24 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Nu är vi Påväg och det kommer bli en lång dag, men förhoppningsvis rolig. :D
/matilda

TÄVLING IMORGON

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 22:39:00 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Herregud, har helt glömt bort att berätta för er att det är tävling för mig och Issa imorgon! Har legat på reserv väldigt länge men idag, dagen innan så kom jag med i båda klasserna. :D Superglad!
Ska hoppa 100 cm och 110 cm, är fett taggad och det känns verkligen jättebra för hon är så himla fin nu. :) Det är väldigt många anmälda och det är en klass innan min första klass så vi ska åka runt 07.45 - 08.00. 
Numera kan jag mobilblogga så ska försöka hålla uppdateringen därifrån!

Mer om min bloppis kommer senare, är inte säker på allt jag ska sälja för det blev rätt mycket jag inte ville ha osv, men bloppis kommer det bli men vet inte bestämt när.
Taggade är jag och Issa i alla fall, önska oss lycka till! ♥


Senast vi tävlade. November 2011 i Södertörn, ingen vacker runda, stark och olydig var hon men roligt var det! Vi debuterade även 1,10 där och fick 4 fel i grunden, där var hon mycket finare men här är filmen från 1m. :)

TACK ALLA LÄSARE

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 21:00:00 | I kategori: Matilda & Julia | 1 kommentarer



Igår hade vi grymt många läsare tack vare att Ponnysanning länkade oss! :D 
Tack ALLA ni som läser våran blogg, vi är sååå tacksamma, tack. ♥

Hoppning

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 18:57:05 | I kategori: Julias inlägg | 0 kommentarer


Nu drar jag till stallet för att hoppa Twiggilito! Nisse ska skrittas och travas barbacka. :)
Film & bilder kommer senare ikväll! :)



Här rensas det..

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 18:22:49 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Yes, har kommit igång nu och märkt att jag har otroligt många schabrak..
/Matilda

Bloppis Omg 2

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 17:41:40 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Rött John Whitaker-schabrak & luva. Använt max 15 gånger. Strl Cob/Full (passar Cponny-storhäst)

Har ingen bild på schabraket, men det är likadant som det nedanstående ljusblåa, fast rött.

Pris: 350 :- (kan diskuteras)
Mejla: [email protected]

 

Ponnybusen

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 16:56:19 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Har precis ridit Issa och jösses va jobbig hon var, men varm blev jag!
Nu rider jag Frosty sedan blir det storstädning i schabrakskåpen.
Vi hörs :)
/Matilda

två bloppisar?

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 12:24:06 | I kategori: Matildas inlägg | 2 kommentarer


Fick värsta kicken just med att jag skulle rensa alla mina schabrak + luvor! Vet att Julia har en liten bloppis nu med sina schabrak osv, så jag kanske ska passa på att ha det jag med samtidigt? Låter det bra eller? :D

Förresten, förlåt för dålig bloggning igår men hade inte riktigt tid och jag mådde inte så bra heller.. men red i alla fall Issa igår och mest travade henne på lång tygel så hon skulle sträcka sig ordentligt och det gjorde hon super, ska även rida henne idag också och kanske någon annan. :) Men före och efter bilder kommer på schabraken + dom schabrak och kanske luvor jag ska sälja kommer såklart bild på. 

Vi hörs senare ikväll då, bye! ♥

Didde 7/5-11 - Heby 

Bloppis Uppdatering

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 19:00:00 | I kategori: Julias inlägg | 4 kommentarer


Budgivning. :)
Anna Scarpati-set, använt Max 5ggr.
Strl Full på både schabrak och luva.


Nuvarande bud: 650:-
Vid budläggning, mejla [email protected] :)


Fler schabrak kommer upp imorgon!
/Julia

 

Anna Scarpati/John Whitaker

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 16:39:30 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Tänkte ha en märkesbloppis här på bloggen ikväll. Några schabrak - och luvaset från Anna Scarpati och John Whitaker kommer säljas. Låter bra va?

Ni får en liten goingbild på mig och Olivia, haha..

/ Julia

Ponnysanning

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 13:54:50 | I kategori: Julias inlägg | 2 kommentarer


Såg precis att en tjej hade tipsat Ponnysanning om våran nya header. Kul!

Hoppas att ni som checkar in fortsätter att följa mig och Matilda! :)

Kony 2012

Publicerat: 2012-03-08 Kl: 12:00:00 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Om du inte sett den, kolla på den och sprid.


Plugg plugg..

Publicerat: 2012-03-07 Kl: 23:35:54 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Jag skulle ju uppdatera mer på eftermiddagen idag med istället gjorde jag min skoluppgift nu och massa andra saker så jag hann inte blogga, plus att jag fick ännu mer ont i huvudet så jag red inte idag heller. Hoppas ni inte blev allt för ledsna, imorgon kommer ny uppdatering. :) godnatt alla underbara läsare!
/Matilda
Random bild på Frosty..

1 år sedan

Publicerat: 2012-03-07 Kl: 13:28:21 | I kategori: Matildas inlägg | 3 kommentarer



Detta var 1 år och två dagar sedan när jag tävlade i Heby i början av Mars. Nästan precis ett år sedan när jag tävlade där i lördags! Lite kul att kolla tillbaks lite sådär, om man har utvecklats och i så fall hur.
Vet inte riktigt om Frosty förändrats så mycket, men tror han har fått mer muskler och helt enkelt bättre form nu faktiskt. Och jag har märkt att jag numera är mer fokuserad och koncentrerad när jag rider. 


Ser ni någon skillnad? Eller ser det ut som att de lika gärna kunde vara dagen efter?
Jag vill höra vad ni tycker!

Videofy eller Youtube?

Publicerat: 2012-03-07 Kl: 12:35:00 | I kategori: Matildas inlägg | 5 kommentarer


Julia har ju Videofy och jag har Youtube. Kanske är lättast om vi båda har samma? 
Vad tycker ni är "skönast" att titta på, Youtube eller Videofy? Jag har ett konto på Videofy så jag kan ju bara börja använda det när som helst. Men ni får komma med era åsikter, Youtube eller Videofy? :D




Kommentera nu om va ni tycker!

Sjuk

Publicerat: 2012-03-07 Kl: 10:50:06 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Är hemma och är sjuk idag. Ska plugga sönder en grej som ska vara färdig till imorgon så nu blir det inte så bra uppdatering av mig, men senare idag blir det säkert det.
Vet inte riktigt vilka jag ska rida idag men kan ju rida runt två tre stycken eftersom jag ändå är hemma. :) 
Tänkte bara säga det! Vi hörs senare kära läsare ♥



Tre bilder från min födelsedag förra året , guuud va jag längtar efter sommaren! 

Träning 6 mars 2012

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 21:46:01 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Träningen gick hur bra som helst! I början var det inte så jättebra, första lilla "ban rundan" gick ju katastrof. Men svängarna var ju väldigt snäva och jag visste inte riktigt hur jag skulle rida så det skulle bli så bra som möjligt så det blev lite kaos, men när det blev lite högre och mer bana så gick det bättre för oss. 
Hon lyssnade över förväntan och det kändes som att hon verkligen ville hoppa. Vi fick perfekt till varenda hinder och allt satt som en smäck, även Lotta var nöjd. :) Finns inte så mycket mer att säga! Lotta tyckte att jag ska träna på låga höjder, hoppa låga banor. Så det står på schemat när jag ska hoppa, inga höga språng!


Bjuder verkligen på kaos rundan.. Haha inte första gången jag välter ett hinder, är ett proffs på det.. har även gjort det på tävling, haha!

JUMPCLUB

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 14:32:38 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Är Påväg till JumpClub nu med Issa. Endast snabb update så ni hänger med! ;D
Film kommer nog imorgon om jag inte hinner ikväll.
/Matilda

Vad intresserar er?

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 12:10:00 | I kategori: Matilda & Julia | 0 kommentarer


Varför läser ni våran blogg? Är vår blogg intressant?
Om ni skulle välja, vad tycker ni vi ska ändra på och tex skriva mer om?
Kommentera så ska vi göra så gott vi kan! :D

Träning idag!

Publicerat: 2012-03-06 Kl: 07:56:27 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Idag blir det träning för Lotta (Björe) med Issa. Det löste sig tillslut och ska bli spännande och få höra vad Lotta tycker om Issa nu! :) Det var väldigt länge sedan jag sist tränade Issa för Lotta så ja.. vi får se! Filmkameran är nerpackad så film kommer det att komma. 
Nu ska jag göra ordning mig och åka till skolan, vi hörs!

Min och Issas första tävling - Väsby 23/10-11

Dagens ridpass femte mars tvåtusentolv

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 21:12:56 | I kategori: Matildas inlägg | 1 kommentarer


Min syster följde med och tog lite foton på mig och Issa när vi red. Det blev inte så bra foton för det blir typ aldrig det i de ridhuset jag rider i.. Men i alla fall, Issa gick rätt så bra idag! Vi hoppade en liten sockerbit och en bom på en volt som gick superbra när min syster påminde mig lite hela tiden om vad jag skulle göra, svänga med ytter. Jag vet att jag ska göra det med ibland gör jag bara motsatsen. 
När hon hoppade bra och jag red bra slutade vi och jag travade av länge för att få henne avslappnad, och även mig avslappnad. Min syster tjata om att jag skulle slappna av i armarna hela tiden men det är lite svårt för Issa drar så, men så fort jag slappnar av gör Issa också det. Men det känns som att vi hittar knapparna tillsammans nu! Fina Issa ♥
Imorgon är det träning, jag vill ta med Issa men får se om det blir Issa eller Bobby..  Eller om det blir nått alls.
Men här kommer några bilder från idag! :)




Blogg.se

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 19:06:17 | I kategori: Matildas inlägg | 0 kommentarer


Nu har vi bytt tillbaks igen och vi kände att det är här vi vill blogga, på blogg.se. Tyvärr kan vi inte mobilblogga men då får vi göra tidsinställda och annat för att hålla bloggen uppdaterad hyfsat mycket. :) 
Vi är grymt taggade och vi ska till toppen! 
Mer uppdatering från mig kommer senare med lite nyare och fräscha bilder från dagens ridpass.

Önskeinlägg?

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 14:23:41 | I kategori: Julias inlägg | 4 kommentarer


Ikväll tänkte jag skriva en roman (även kallat "åsiktsinlägg"). ;)
Jag tycker att det är viktigt att ni finner något intressant i mina inlägg, så därför ger jag er möjligheten att få bestämma idag. Så vad vill ni att jag ska skriva om ikväll?

Ni får komma med alla förslag som finns mellan himmel och jord. Jag väljer ut det ämnet som jag gillar bäst och publicerar inlägget under kvällen. Låter det bra?


~ SötisNisse käkar lunch - Januari 2012


Måndag - den trötta dagen..

Publicerat: 2012-03-05 Kl: 09:50:17 | I kategori: Julias inlägg | 1 kommentarer


Och så var det måndag igen. Den värsta dagen på hela veckan.. Det är långt kvar till helgen, jag slutar halv fyra i skolan och det går inget bra på tv. Nej, usch vad negativ jag låter. Nu ska jag vara glad! :D

Tänkte iallafall visa er vad min eftermiddag spenderades åt igår. Jag städade faktiskt min sadelkammare (!!!). Täckeshyllan rensades, smutset i hyllorna och på golvet sopades bort och så jag rensade bland schabrak, luvor och benskydd. Duktigt va? ;)

Före




Efter




Inte så jättestor skillnad på bild, men i verkligheten är det som att komma in i en annan sadelkammare. ;)

Juste ja!

Tänkte ha en schabrak&luva-bloppis igen. Är det någon/några som är intresserade av det?
Kommentera isåfall. :)

Vinst I Division 1 Omgång 1

Publicerat: 2012-03-04 Kl: 22:25:16 | I kategori: Julias inlägg | 3 kommentarer


Idag gjorde vi det! Vi tog en vinst i Division 1! :D
Laget bestod av mig och Nisse, Emma Hansson & Vin Diesel, Alice Milding & Kavatero Lee och Elin Hansson & Downland Russett. Vi var det enda laget som var vidare till omhoppning så vi vann! Vi var dessutom felfria alla fyra.

Mina rundor överlag kändes jättebra med tanke på att han aldrig brukar koncentrera sig på lägre höjder. Dock är jag mer nöjd över lagklassrundan eftersom den blev väldigt jämn och rytmisk. :)

Det har varit en riktigt glädjefylld dag idag. Jag älskar att tävla i lag, och speciellt när lagkompisarna ropar och hojtar när man rider felfritt in i mål. Galen känsla som jag älskar att uppleva. Och vet ni vad.? Jag var nervösare idag än vad jag brukar vara inför våra MSVA-klasser, haha.


Från vänster: Elin & Hugo, Jag & Nisse, Frida, Alice & Kavvan och Emma & Diesel.




Vad tycker ni om rundorna? Jag vill höra vad ni har för åsikter (fast vill bara höra dom snälla). ;)



~ My beauty ♥

And Here We Go Again

Publicerat: 2012-03-04 Kl: 21:28:06 | I kategori: Matilda & Julia | 1 kommentarer


Nu är vi tillbaka här igen!

Både jag och Matilda kände att allt blir mer strukturerat på blogg.se, så därav bytet.
Vi har köpt en ny och fräsch header av Anna (som bl.a designar NicholaiHollesen.se & NellieBerntsson.se) så nu är vi på gång. Gillar ni den?
Vi ska även försöka fixa mer tidsinställda inlägg så att inte uppdateringen uteblir, för eran skull. ;)

Så mina vänner... Här med förklaras Twissa.blogg.se öppnad och är nu på väg mot att bli en större blogg. Let's GO!



RSS 2.0